Even voorstellen!

 

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Aron en ben 19 jaar oud. Ik heb al bijna heel mijn leven een passie om met mensen te praten en vermaken. Ik ben een sportieve jongen die veel van bewegen en doen houd. Ik ben altijd druk met iets. Dat kan van alles zijn, denk daarbij aan school, werken, vrienden en goochelen. Er is altijd wel wat te doen. Ik hou er van om te goochelen en dus mensen te vermaken en aan het lachen te maken. 

Naast mijn school, bijbaan en goochelen vind ik het ook erg leuk om in de filmbranch bezig te zijn. Dat doe ik naast mijn dagelijkse bezigheden ook! Ik maak after movie's, promotie films, bedrijf films enzovoort. Hier volg ik op dit moment ook een opleiding voor. Helaas is er geen goochel opleiding ;) 

Kortom ben ik een zeer enthousiaste jongen die druk bezig is met zijn toekomst en tegelijkertijd ook goed zijn best doet op school. Ik hou er van op lekker bezig te zijn en natuurlijk veel te goochelen!

 

 

Hoe ben ik begonnen met goochelen? 

Goochelen en mensen verbazen, optreden in het algemeen heb ik altijd al super leuk gevonden. Ik wou altijd opvallen en wou dat iedereen wist wie ik was en wat ik deed. Vroeg was ik altijd bezig om clown te worden en deed ook veel kleine toneelstukjes op school en wou altijd met de maandvieringen mee doen. Ik was dus veel bezig als clown en deed daar ook wel eens kleine goocheltrucjes bij,                 maar totaal niet serieus. Toen ik naar groep 4/5 ging viel dat een beetje weg en wou ik graag bij de Politie of Het leger. Dat was namelijk super stoer! Dat was een paar jaar zo maar toen kwam ik op een fotoshoot een beroepsgoochelaar tegen die echt een hele gave truc deed bij mijn oudere broer.             Ik weet het nog alsof het gisteren gebeurd was. Toen wij savonds terug kwamen van de shoot ben ik thuis gelijk opzoek gegaan naar een kaartspel en heb ik een heel klein trucje bedacht en deze liet ik aan mijn ouders zien. Helaas zonder groot succes... 

 

later ben Ik heb op internet gaan opzoeken ''Hoe word je goochelaar'' Daar kwam ik op een aantal Youtube filmpjes van een goochelaar die trucjes uitlegde. Toen ik dat ontdekte wist ik het zeker! ik wil goochelaar worden! Ik ben sinds dat moment alleen maar trucjes gaan leren die op het internet stonden. Na een lange periode heb ik een paar trucjes gekocht. Zo bereide ik mijn collectie steeds meer en meer uit. Ook ben ik op Youtube zelf filmpjes gaan maken over goochelen. Daar liet ik bijvoorbeeld al mijn kaartspellen zien en liet ik allemaal trucjes zien. Toen ik daar een tijd mee bezig was had ik mezelf bedacht om zelf een show in elkaar te zetten en heb deze voor het eerst morgen opvoeren bij een buurtfeest in Twello. Dit was echt super gaaf natuurlijk! Vanaf daar ben ik het echt serieus gaan oppakken en heb ik ook meerdere keren stage gelopen bij de goochelaar waardoor ik dan ook begonnen ben. Waarnaar ik hem ook enorm dankbaar ben! Na veel nadenken heb ik dan uiteindelijk een 2e veel beter en professionele show gemaakt. Nog steeds niet perfect maar veel beter dan de eerste show. Die heb ik 2 jaar gedraaid en nu sinds een half jaar weer met een nieuwe show bezig. Deze show gaat over een Italiaans On tour restaurant. (Ook te boeken bij ''Shows'') Sinds ongeveer 4 jaar neem ik het optreden dan ook echt serieus en verdien hier dan ook mijn geld mee. Ik ben dan ook druk bezig om veel show te doen en al veel leer ervaring en nog meer professionaliteit te krijgen. Dan kan ik als ik klaar ben met mijn MBO gelijk aan de slag als beroeps goochelaar!! 

Ik zal dan ook altijd blijven optreden en super mooie en goeie shows leveren aan mijn klanten. Ik hoop dat u door dit verhaal een beetje een idee heeft gekregen over hoe ik begon met het goochelen en hoer het er nu aan toe staat. Ook dat ik er alles aan doe om mooie en professionele shows te geven aan mijn klanten!