Ristorante Magico is een OnTour restaurant vanuit het zonnige Itallie. Chef magico heeft namelijk gehoort dat er in Nederland super veel leuke plekken zijn waar hij met zijn ''OnTour'' restautant mensen kan verbazen met zijn vele en magische kookkunsten. 

Speciaal daarvoor heeft hij dan ook een zeer humoristische en natuurlijk magische show in elkaar gezet waarbij de chef het publiek +- 45 minuten kan vermaken! In de show gebeurt er naast al het magische gekook gaat er van alles mis in de keuken. De pannen gaan kapot, de hele keuken valt uit elkaar en daarnaast houden de keuken hulpjes hem ook nog eens compleet voor de gek!

 

Kortom een zeer leuke, spectacilaire, Humoristishce en natuurlijk magische show in het thema ''Koken en restaurant'' 

DEZE SHOW:

* decor van 2,5M breed, 2M hoog

* geluidstysteem voor +250 man

* +- 45 minuten speeltijd

* leuk voor jong, oud en de hele familie

Helaas is deze show tijdelijk niet meer te boeken. Onze excusses hier voor. Deze show krijgt op dit moment namelijke een flink magische opknapbeurt! Deze show zal rond Maart weer te boeken zijn.

 

Tafelgoochelen, een spectaculaire manier van goochelen! Dat is namelijk zo omdat u de meest wonderbaarlijke trucs recht onder u ogen. Deze manier van goochelen is naaste de centrale shows zeer populair. Dat namelijk omdat dit overal terplekken gedaan kan worden. Het is een zeer mobiele maar toch krachtige manier van goochelen waardoor het voor uw event misschien perfect is!

 

Tafelgoochelen is een adembenemende manier van goochelen. Het zijn allemaal korte maar zeer krachte trucs met vaak een humorische twist eraan toegevoegd. Dit zijn vaak truc met kaarten, ballentjes, trouwen en elastieken. Dit soort manieren van goochelen worden vaak ingezet op: Feesten en partijnen, Galas, bruiloften, pleinfeesten, sport evenlementen en nog veel meer andere locaties. Misschien dus ook perfect voor uw evenlement!

 

Ben ik benieuw wat ik voor u kan betekenen? Heeft u vragen over eventuele kosten of mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij!

Veel mensen en kinderen vragen altijd aan mij ''Hoe deed je dat?!'' Nou dat ga ik je bij het Workshop Goochelen uitleggen! Je leert in een uur tijd allerlei goocheltrucs met balletjes, kaarten, munten, pennen, elastiekjes, servertjes enzovoort!

 

(Prijs)

Ik vraag een vast bedrag van €70 en voor elke deelnemer komt er €8,- bij. Dit bedrag is inclusief BTW!