Tafel Goochelen

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest, gala, pleinfeest of een ander evenement en wilt een unieke toevoeging hebben die de middag of avond nog een stukje leuker maakt? Dan is een tafelgoochelaar precies wat u zoekt!

Doormiddel van kleine korte goochel acts die vlak onder de neus gebeuren zal de goochelaar u verbazen met meest humorische, leuke en uiteraard verbazingwekkende trucs. Middels allemaal korte krachtige trucs met een vleugje humor eraan verbonden zullen de gasten op uw event of feest/partij even in de wereld van magie stappen.

 

Tafelgoochelen is naar de centrale shows een populaire act. Dit omdat een tafelgoochelaar erg mobiel is. Alle trucs heeft hij bij zich en hij loop rond op u event of feest/partij, vervolgens benaderd hij groepjes mensen die bijvoorbeeld even een drankje doen bij de bar of een babbeltje hebben. Daar laat hij voor een korte periode zijn trucs zien en heeft op een informele manier een gesprekje met het groepje. Daarna loop hij door naar de volgende groep en gaat geduurde de boeking zo door en gaat meerdere malen langs de groepen op een willekeurige manier.

 

Kortom een super leuke en magische toevoeging aan uw event of feest/partij! Benieuw of Aron voor jullie wat kan betekenen? Neem gerust contact op!

Check de video! 

Benieuwd hoe tafel goochelen er op een event uit kan zien? Check dan even de video!